Mangler eller feil: Hvis du mangler varer eller har mottatt feil vare i henhold til ordre-/leveringsbekreftelsen, send en e-post direkte til post@encocreative.com. Denne e-posten må inneholde følgende informasjon: – Bestillingsnummer – Hva som er feil – Navn

Vi vil deretter jobbe med å finne ut hva som har skjedd og rette opp eventuelle feil.

Retur av produkt:

Ved retur av varer må angrerettskjema fylles ut og legges ved forsendelsen. Produktet må returneres i originalemballasjen, og ikke være ubrukt.

Angrerett:

Angreretten er gyldig inntil 14 dager etter at varen(e) er mottatt. Dette gjelder kun privatkjøp, ikke firmakjøp/næringskjøp. Ved bruk av angreretten vil pengene for varens verdi utbetales. For at angreretten skal være gyldig, må varen(e) være ubrukt, og returneres i samme emballasje som ved mottak. Varen skal ikke sendes i oppkrav.

Kontakt:

E-post: post@encocreative.com

Sponsorer:

Hvis du vil få link fra vår nettside, kan du skrive på vår e-post, det kan være lenke i artikkel som guts casino canada eller det kan være Guest Post.

Reklamasjon:

Ved reklamasjon må varen(e) sendes i retur til oss. Varen skal ikke sendes i oppkrav. Vi vil da behandle reklamasjonen i henhold til vanlige rutiner. Ved spesielle saker, er vi nødt til å sende produktet videre til vår leverandør for videre utreding. Vi forbeholder oss retten til å reparere produktet i de tilfeller dette er mulig. Som kunde må du reklamere til oss innen umiddelbart etter feil/mangel er oppstått.

Uavhentede pakker:

I tilfeller hvor pakker/forsendelser ikke hentes på postkontor og sendes i retur til oss, vil kunde belastes 300,- i henhold til våre salgsbetingelser. I tillegg kommer porto satser tur/retur. Her kommer din informasjon om Ekspedering og frakt